card
Gyorskassa
Termék Ár Mennyiség Egységár

Az Ön kosara üres

DOLGOZZ VELÜNK

A Mexoban való munka azt jelenti, hogy felhatalmazást kap a társadalom megváltoztatására és kiszolgálására

A Mexo egy jól ismert név az online kiskereskedelemben. Úgy gondoljuk, hogy a kompenzációról szóló, bizonyítékokon alapuló viták mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára előnyösek, és hogy a nagyobb fizetés átláthatóság elősegíti a méltányosságot, az elkötelezettséget és a munkavállalók megtartását. Világossá tesszük a kompenzáció sötét művészetét azáltal, hogy mindkét fél számára lehetővé teszik a megfelelő művészetet. bármilyen helyzetben hozhat fizetési döntéseket.

Arra törekszünk, hogy olyan tehetséges szakembereket vonzzon, akik különféle kilátásokkal rendelkeznek, mint te. A Mexonál együtt felismerjük és értékelik különbségeinket és erősségeinket. Azt akarjuk, hogy minden alkalmazott, hátterétől függetlenül, tiszteletben tartsa magát személyesen és szakmailag. Olyan munkakörnyezetet táplálunk, amely ösztönzi az új ötleteket, ösztönzi a tulajdonosokat és a kísérleteket, valamint támogatja az embereket és országunkat

ÉLET A Mexonál

Az élet itt nagyon szép üzlet. A korlátlan PTO-tól a pénteken fizetett családi napi szabadságig keményen dolgozunk annak érdekében, hogy minden alkalmazott támogatást és ösztönzést kapjon a munka és az otthoni kötelezettségvállalások közötti egyensúly megteremtésére. Hiszünk abban, hogy az irodán kívüli pihenés és élés boldogabb, egészségesebb csapatot eredményez.

ELŐNYÖK A MUNKVÁLLALÓK SZÁMÁRA

  • Korlátlan fizetett idő?
  • Nagylelkű? szülői szabadság
  • Rugalmas költségszámlák
  • Munkavállalói segítségnyújtási terv
  • Munkaruha minden alkalmazott számára
  • Ebéd meghivások minden kollégának

Elérhető állások

Munkaköri leírás Feltöltés
Demand Generation.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

önéletrajz feltöltése
Senior Marketing Specialist, Demand Generation

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

önéletrajz feltöltése
Kitchen cleaners

jjjjj

önéletrajz feltöltése

A MI HELYÜNK

Irodával a 1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. fszt. 2. valamint számos távoli alkalmazott.

MUNKAVÉGZÉSI ÉRTÉKEK JAVASLATA:

Munkáltató. Bízunk egymásban. Nem számít a szintje, megbízatása vagy címe - minden lila mókusnak van hangja a Mexoba. Arra törekszünk, hogy minden alkalmazott úgy érzi, hogy képes megtenni a lehető legjobban magának - mind az irodában, mind azon kívül. Szenvedélyesen foglalkozunk az emberek tanulásával, fejlődésével és karrierjének növekedésével, és elkötelezettek vagyunk azért, hogy olyan lehetőségeket kínáljunk nekik, amelyek egyszerűen nem hozzák őket máshol. Ülj le az asztalhoz és csatlakozz a beszélgetéshez.

Innováció. Nem félünk kockáztatni a Mexoba. Hogyan különböztethetjük meg az embert? fő-ipar ?! Felfedezzük, innováljuk, és néha még kudarcot vallunk („gyorsan kudarcot vallunk!”), És visszatérünk a munkához, amelyet szeretünk. A tehetséges csapatunk kreativitása és találékonysága annyira erős.

Hatás. Ha Mexonál  dolgozik, az nem csak egy  munka. Szeretnénk, ha teljesen önálló vállalkozó lenne - ha egy „munkacsalád” része vagy, amely felemeli egymást, támogatja egymás növekedését és ünnepli sikereinket. Együtt segítjük annak biztosítását, hogy az emberek méltányos fizetést kapjanak, és megfelelő szintűek - tartoznak magadnak, hogy tegyenek valami fontosat.