card
Gyorskassa
Termék Ár Mennyiség Egységár

Az Ön kosara üres

Miért válassza a Mexót?

Vegye le a vállaitól a tehert, a megfelelő ár és a bolt kiválasztásához !!

Rendeljen weboldalunkon a jó áron,

Több mint 12 ezer termékkel a webáruházunkban biztosan megtalálja azt, amire szüksége van a napi használathoz, legyen szó napi használatú kozmetikumokról, személyes ápolási termékekről, babatermékekről ,férfi és női ápolási termékekről.

Webáruházunkban nincs maximális megrendelési mennyiség, így korlátlan mennyiségben is megrendelhet, és mi a termékeket házhoz szállitjuk.

Webáruházunk 24 órán át elfogadja a megrendelést, így akár éjszaka is élvezheti a vásárlást, a forgalmas nap után vagy nagyon kora reggel, ami megfelel az Ön számára.

48 órás ingyenes szállítási kötelezettségvállalást vállalunk (ha a megrendelés értéke meghaladja az 10000 forintot), így az árut házhoz szállíthatjuk, függetlenül a megrendelés mennyiségétől, és fizethet  átutalással , vagy utánvéttel

 

Minden árut ingyenesen szállítunk, ha a megrendelés értéke teljesíti a minimális rendelési összeg kritériumunkat (10000 Ft). Ha a rendelés kevesebb, mint 10000 ft,  rendelésenként 1000 forintot számítunk fel szállítási díjként.

40 kg feletti vásárlások esetén tömegdíjat számíthatunk fel a vásárlás értékétől függően.

Bízunk benne, hogy hétről hétre nagy segítséget nyújtunk szolgáltatásainknak, és örömmel várjuk Önt, mint állandó ügyfelünket!

Várjuk megrendelését!