card
Gyorskassa
Termék Ár Mennyiség Egységár

Az Ön kosara üres

Vásárlói tájékoztató - A vásárlás menete

Web regisztráció

Ahhoz, hogy webáruházunk szolgáltatásait használni tudja, regisztrálnia kell a honlapon és minden szolgáltatás folyamatához szükséges információt meg kell adnia: név, telefonszám, e-mail cím, lakcím, szállítási cím, számlázási adatok. Amennyiben különös igényei vannak a számlázást illetve a szállítást illetően, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

A regisztrációs folyamat befejeztével e-mailben értesítjük Önt, hogy kérjük ellenőrizze adatait, ezt követően fiókja aktiválásra kerül. Erre adatvédelmi okokból van szükség.

Bármikor módosíthatja személyes adatait, csupán rá kell kattitson a "Profil oldalam" cimkére.

Hogyan kell bejelentkezni

A regisztrációt követően e-mail címe és jelszava használatával jelentkezhet be.

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, kérhet új jelszót, melyet az Ön e-mail címére küldünk el, majd újra bejeletkezve módosíthatja azt.

Vásárlás

Mivel üzletünkben termékeink bő választékban találhatóak, ezért fő és alcsoportokra osztottuk őket.

A főmenüben az oldal felső részében található a fő kategóriák listája, miután kiválasztott egy fő kategóriát, a képernyő bal oldalán láthatja az alkategóriát és a számot az egyes alkategóriákban szereplő termékek száma.

Alkategória kiválasztásakor a termékekben ebben a kategóriában megjelenik minden termék képe és ára, lehetőség van kiválasztani a vásárolni kívánt termékek számát, és hozzáadni a kosárba.

Egyéb módon is megtalálhatja a keresett terméket:

  • megtekintheti vásárlási előzményeit és kiválaszthat egy olyan terméket, amelyet szeretne vásárolni
  • Lehetséges, hogy egy terméket úgy keres, hogy a keresési ablakba beírja a termék nevét

A kosár tartalmát bármikor megnézheti a "Kosár tartalmának megtekintése" gombra kattintással, és a kosár áttekintése után módosíthatja a mennyiséget vagy törölheti a terméket a kosárból.

hogyan lehet rendelni

A Abban az esetben, ha nem regisztrált a weboldal használatának megkezdésekor, ebben a szakaszban be kell jelentkeznie, ha nem regisztrált felhasználó, akkor regisztrálást kér, és csak akkor tudja elvégezni a megrendelési folyamatot .

A kosár tartalmának megtekintését követően, a rendszer a rendelés megerősítését kéri a következő lépésekben:

  • 1. lépés: válassza ki a szállítási időt / átvételi hely
  • 2. lépés: a szállítási és a számlaadatok megerősítése
  • 3. lépés: Adjon meg külön megjegyzést, ha van ilyen
  • 4. lépés: válassza ki a fizetési módot

A vásárlási folyamat során a megfelelő címkére kattintva navigálhat a vásárlási folyamat különböző szakaszai között.

A rendelés törlési folyamata és kötelezettsége

A megrendelést a kézbesítés előtt meg lehet szüntetni, ha e-mailt küld egy lemondási kéréssel vagy felhívja a  ügyfélszolgálat  központot, vagy az ügyfél beléphet “a fiókom ”szakaszban, és megnézheti a megrendelést. Kiválaszthatja a megrendelés visszavonása lehetőséget. A megrendelés törölhető csak akkor, ha még nem dolgozták fel. (kiküldött) a rendelés visszavonásakor kérjük, használja a megrendelési számot, küldje el a visszaigazolásban.

 

Fizetési opciok

Három különböző lehetőség van a kiszállított termékek számlájának és a szállítási díj rendezésére:

  • Készpénzzel fizethet a rendelés értékét a termékek átvételekor
  • Fizethet paypal  átutalással , miután a fizetés megtörtént, kérjük, küldje el nekünk a fizetési igazolást, fontos, hogy a levélben feltüntesse a megrendelési számot, az árut kézbesítjük, miután a fizetés jóváírásra került fiókunkba.

Hitelkártyán keresztül, a bárion biztonságos rendszerén keresztül

 

Új megrendelések nem teljesíthetők, ha bármilyen lejárt számlája van webáruházunkban.

Bankkártyás fizetés esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudtuk biztosítani, vagy Ön göngyöleget ad vissza), úgy szállítónk a különbözetet készpénzben visszafizeti Önnek szállítás időpontjában.